محل تبلیغات شما



با رشد و پیشرفت خدمات الکترونیکی و دیجیتال در جامعه کسب و کارهای اینترنتی با سرعت بسیاری در حال رشد هستند و جایگزین بسیاری از انواع کسب و کارهای سنتی می شوند. امروزه استفاده از اینترنت مختص گروه خاصی نمی باشد و تقریبا تمامی افراد جامعه مم به استفاده از آن هستند، همچنین نمی توان نادیده گرفت که اینترنت موجب آسان تر شدن بسیاری از امور در جوامع شده است، نهادینه شدن استفاده از اینترنت در بین تمامی افراد جامعه باعث به وجود آمدن مشاغل و کسب و کارهای اینترنتی کوچک و بزرگ بسیاری شده است.


از انواع کسب و کارهای اینترنتی می توان به فروشگاه های بزرگ و کوچک اینترنتی و مراکز آموزشی و ارائه خدمات آنلاین، مشاوره آنلاین و بسیاری از موارد دیگر اشاره نمود.

بطور کلی استفاده از اینترنت در راه اندازی کسب و کارها دارای مزایای بسیاری است. تصور نمایید که یک فرد برای راه اندازی یک فروشگاه واقعی لازم است چه اقداماتی انجام دهد؟ ابتدایی ترین اقدام تهیه محلی به عنوان مغازه یا فروشگاه است که همین مورد با صرف هزینه قابل توجهی همراه است و این در حالی است که به عنوان مثال یک فروشگاه اینترنتی را می توان با هزینه ای بسیار کمتر و حتی با مخاطبین بیشتر راه اندازی نمود. هزینه هایی که صاحبین مشاغل برای تامین محل کسب می پردازند، باعث بالاتر رفتن قیمت کالاهای آنها خواهد بود و این به نفع مشتریان و کسبه نیست و انواع مثال های مشابه را می توان برای بسیاری از مشاغل دیگر اینترنتی نیز به کار برد.

البته توجه داشته باشید که همراه با وسیع تر شدن بازار این مشاغل وم نظارت قانونی بر اینگونه مشاغل نیز به سبب رعایت قوانین و حقوق مشتریان بیشتر می شود. همین امر باعث شده است تا اخذ مجوز های مختلف برای هریک از انواع کسب و کارهای اینترنتی اامی باشد. در ادامه به معرفی برخی از این مجوزها خواهیم پرداخت:

یکی از مجوزهای لازم، مجوز سازماندهی محتوای فضای مجازی از وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی است و یکی دیگر از مهمترین مجوز ها برای فعالیت کسب و کارهای اینترنتی، مجوز نماداعتماد الکترونیکی و یا eNAMAD از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی می باشد .

کسب و کارهای اینترنتی که به دنبال دریافت این مجوز بسیار مهم هستند می بایست شرایط ذیل را رعایت نمایند و مدارکی را نیز ارائه نمایند:
1- ارائه آدرسی به عنوان دفتر کار یا اقامتگاه قانونی متقاضی
2-ارائه گواهی صلاحیت شخصی از نیروی انتظامی
3-ارائه گواهی اداره امور مالیاتی ذیربط مبنی بر پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیات قطعی شده
4-ارائه گواهی طی دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب وکار
5-ارائه تأییدیه ویژگی‌های تخصصی کسب و کار مجازی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی
6-ارئه تصویر کارت ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی و یا گذرنامه و پروانه کار برای اتباع خارجی
7-تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم یا پزشکی برای آقایان کمتر از پنجاه سال سن یا گواهی اشتغال به تحصیل
8-پروانه تخصصی و فنی یا دیپلم فنی یا مدارک تحصیلی دانشگاهی مرتبط، یا معرفی یک نفر واجد شرایط مذکور برای صنوف
9-مصوبه هیأت مدیره برای صدور پروانه کسب به نام مدیر عامل یا یکی از صاحبان امضاء مطابق اساسنامه و آخرین آگهی رومه رسمی ثبت شرکت برای اشخاص حقوقی.

با نگاهی به قوانین راه اندازیه کسب و کارهای اینترنتی در ایران می توان چنین برداشت نمود که راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی چه برای اشخاص حقیقی و چه اشخاص حقوقی امکان پذیر است اما چنانچه می دانید ثبت یک شرکت تاثیر به سزایی بر عملکرد افراد در چهارچوب قوانین و روابط بین شرکاء و همچنین روابط آنان با مخاطبین و مشتریان خواهد داشت. همچنین شاید برای کسب و کار های اینترنتی کوچک بتوان کار را بدون ثبت شرکت پیش برد، اما با بزرگتر شدن کسب و کار، ثبت شرکت و فعالیت در چهارچوب قوانین ناگزیر می باشد.

اخذ جواز تاسیس و صنایع

شرکت امتیازی به چه شرکتی گفته می شود؟

وظایف مجمع عمومی موسس در تشکیل شرکت تعاونی

کسب ,اینترنتی ,کارهای ,ارائه ,بسیاری ,کار ,کسب و ,و کارهای ,کارهای اینترنتی ,راه اندازی ,برای اشخاص ,برای اشخاص حقوقی ,برای اشخاص حقیقی ,مرکز توسعه تجارت ,تمامی افراد جامعه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

blogtinggesstrad1988 پــــــرشـ کـ سـ تـ ـه اسکیس ، راندو و شیت بندی معماری و طراحی شهری ؛ گروه معماری قائم leauternowag گوناگون sarvningwithsworl remilesria ticarroetrog پایگاه اشعار توحیدی | شعر حضرت خداوند ...دنیای الماسی...